Το ΚΥΝΗΓΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ θα είναι δημοφιλές σπορ για πλούσιους στα επόμενα 100 χρόνια

  1694

  Ένας ειδικός στα θέματα τουρισμού πιστεύει ότι το κυνήγι ανθρώπων θα είναι ένα δημοφιλές σπορ για πλούσιους και ίσως και θα γίνεται reality μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

  Μοιάζει σαν υπόθεση που βγήκε από την ταινία «The Running Man» ή το Hunger Games αλλά αυτό είναι τίτλος εργασίας του Daniel Wright, λέκτορα του πανεπιστημίου του Central Lancashire που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Futures.

  Σε αυτήν την μελέτη περιγράφεται ένας μελλοντικός κόσμος με μεγάλη οικολογική καταστροφή και μεγάλο χάσμα μεταξύ πολύ πλουσίων και πολύ φτωχών.

  Ο Daniel Wright όμως εμπνέεται και από το παρελθόν όπου οι δημόσιες εκτελέσεις ήταν μια μεγάλη τουριστική ατραξιόν σε αυτό που αποκαλείται «Μαύρος Τουρισμός».

  Το κυνήγι ανθρώπων θα μπορούσε να είναι μια περιθωριακή και κρυφή δραστηριότητα ήδη από το 2.100 αλλά θα είναι ένα επίσημο σπορ το 2.200 όπως αναφέρεται στη μελέτη.

  Η επίσημη δικαιολογία θα είναι ότι η γη δεν φτάνει να θρέψει όλον τον πληθυσμό του πλανήτη κι έτσι με αυτήν τη δραστηριότητα θα γίνεται ένας υποτυπώδης έλεγχος του πληθυσμού αλλά το εσωτερικό και αληθινό κίνητρο θα είναι η πρωτόγονη δίψα του ανθρώπου να σκοτώσει για να νιώσει έξαψη και ικανοποίηση.

  Ήδη ο δρόμος έχει στρωθεί από τη δική μας εποχή όπου οι ταινίες και αλλά και η ιστορία δικαιολογούν αυτές τις πρακτικές και έτσι θα είναι πιο εύκολο να γίνει κάτι αποδεκτό, ηθικό και νόμιμο στις πιο δύσκολες μελλοντικές εποχές.

  Τι λέτε κι εσείς; Θα μπορούσε αυτό να γίνει πραγματικότητα; Κοινοποιήστε το και ζητήστε και τη γνώμη των φίλων σας.

  Γίνετε φίλοι μας στο facebook για να παρακολουθείτε τα περίεργα και τα παράξενα του κόσμου μας

  Πηγή: mirror.co.uk